Контакт и адреса

Лукена-Автоделови ДОО Скопје

ул. „15 Корпус“ бр. 2 , магацин 3 (Фершпед), врата 7, 1000 Скопје

Тел. ++389(02) 5511773

Тел./факс. ++389(02) 5511771

e-mail: office@lukena.com.mk

Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,Испрати е-пошта