Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,Vector - кочиони диск-плочкисе производи со највисок степен на квалитет, произведени со помош на најмодерна технологија која им обезбедува максимални преформанси на кочење. Развивајќи се заедно со потребите на модерните возила, изработката подразбира употреба на посебни материјали и компоненти кои гарантираат кочење без пропратни звуци и тресење, што доведува до поголема удобност при возење.

Vector - гуртнитесе произведени од одобрени високо квалитетни фрикциони материјали неопходни за кочиони перформанси над просекот со гаранција за безбедносните перформанси во секое возило.

Цилиндрите Vector – врвен квалитет со една година гаранција како и самиот дизајн на производот и пакување кое е на највисоко ниво.

Vector производите ги пакува во цврсто пакување со модерен дизајн.

Сите производи имаат гаранција од ена година.