Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,AC Power-авто електрика. Брендот содржи кабли за палење, автомати за анласери, реглери, бендекси, диоди, бензински пумпи, улошки за брави, рачки за мигавци и брисачи, а го одликува докажан квалитет на кој купувачите ширум светот му укажуваат поверение.