Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,
Helers ламели се производи од неазбестни фрикциони материјали од највисок квалитет со процесен систем на третман на температура на сите делови за сите дискови. Ваква температурна обработка на компонентите Ви овозможува брзо менување брзини, поголем степен на отпорност на температура и абење (трошење), подобар пренос на вртливиот момент и помала бука.

Производите ги прати квалитетно пакување и едногодишна гаранција.