Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,Хладњаци Kular содржи хладњаци за вода, хладњаци за кабина и хладњаци за клима. Овие производи се одликуваат со висок квалитет на кои даваме гаранција од една година. Овој бренд можеме да го опишеме со три реченици: квалитетен производ, богата понуда и избор, пристапна цена.