Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,

Rubby -
метлиците за брисачи се меѓу најквалитетните во Европа со својата висока технологија и најквалитетни компоненти. Направени се од силикон кој обезбедува многу прецизно бришење и подолг животен век на метлиците. Пакувањето е внимателно дизајнирано за напреден дизајн на самото тело на брисачите.

Rubby - гумени монтажни делови се производи направени од специјална мешавина од гумени компоненти за да се сочува максимален квалитет и долготрајност. Сите производи се тестираат на различни, многу прецизни машини, способни за прецизна анализа на составот на материјалот и потребните физички и хемиски перформанси со цел да се задоволат побарувањата на светскиот пазар и квалитет. Сите производи се пакуваат во цврсти, силни пластични кеси со втиснат RUBBY бренд и имаат гаранција од една година.