Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,Schwarz амортизери се производи за кои е користена најмодерна технологија која осигурува најдобри можни перформанси. Производите се пресвлечени со материјал кој во потполност го елиминира влегувањето на воздух во цилиндерот и намалување на перформансите, имаат безшавен работен цилиндар кој спечува протекување и свиткување. Носачите на работниот цилиндер се исто така безшавни – потполно елиминираат бука. Пакувањето на амортизерите Schwarz е привлечно, направено од многу цврст картон, неопходен да ја издржи тежината на амортизерот.

Гаранцијата е 12 месеци или 60000 километри.

Schwarz филтри за воздух, масло. гориво и системи за вбризгување на гориво имаат распон од неколку стотини различни филтри кои одговараат на сите европски и јапонски возила. Технологијата на производство на Schwarz филтрите е модерна и силна, а самото производство е прецизно со користење на напредна технолгија и развиен научно-истражувачки систем. Сите овие компоненти ни овозможуваат производство на квалитетни и долготрајни филтри кои не истекуваат.

Дизајнот на филтрите Schwarz е многу добар и погоден за вградување затоа што содржи различни референтни броеви кои ќе Ви помогнат да најдете соодветен филтер за возило.

Сите филтри имаат гаранција од една година.