Каталог

 

КАТАЛОГ 2010 Новиот каталог за авто делови 2010 e  достапен во дигитална PDF верзија,Weber ремените – нашиот најмлад бренд но и бренд околу кој најмногу се помачивме кога е во прашање квалитетот, ако може така да се каже.  Weber ремените може да се споредат со најјаките брендови од овој вид производи. Во наредниот период константно ќе го шириме асортиманот на клинасти, канални и ребрасти ремени.